Vyhrajte vitaminovou bombu v podobě kapslí Heliocare 360° ORAL

Užijte si podzim ve zdraví! Vyhrajte jedno ze dvou balení slunečních kapslí přímo nabitých vitaminy a žádná viróza ani virus si na vás jen tak nepřijdou! Novinka od španělské sluneční dermokosmetiky Heliocare vám svým složením ochrání zdraví a ještě vám pomůže omládnout. Nevěříte? Seznamte se...

Heliocare 360° ORAL jsou perorálními kapslemi s širokospektrou ochranou proti slunci. Jedná se tedy o doplněk stravy, který vaší pokožce zajistí komplexní ochranu proti UVA/UVB/HEVis/IRA záření. Kromě toho ovšem kapsle podporují tvorbu kolagenu, působí proti hyperpigmentaci a navíc mají na kůži omlazující efekt,  jelikož svým vysokým obsahem antioxidantů přispívají k ochraně buněk proti škodlivým volným radikálům urychlujícím proces stárnutí kůže. 

Kapsle jsou rovněž přímo nabité vitaminy C a E, které přispívají k ochraně buněk od oxidativního stresu a pomáhají proti nepříznivým účinkům volných radikálů. Kapsle dále obsahují Niacinamid, tedy formu vitaminu B3, který zlepšuje celkovou kvalitu kůže a posiluje obranyschopnost organismu. V neposlední řadě jsou kapsle bohaté na výtažky ze vzácnétropické kapradiny Polypodium leucotomos, mnohé další přírodní složky a antioxidanty.

Dermatologové spolu s výrobci kapslí doporučují užívat 1 kapsli denně ideálně ráno v rámci všeobecné prevence zdraví, anebo krátce před sluněním. Kapsle totiž zároveň přispívají ke zdravému opálení pokožky, samozřejmě ale spolu s aplikací opalovacího přípravku.

Kapsle nakoupíte na oficiálním e-shopu www.heliocare.cz, a to 30 kapslí za 699 Kč. Můžete také sledovat Instagram značky Heliocare_CZSK a Facebook Heliocare CZSK, kde se dozvíte informace o pravidelných slevových akcích na e-shopu i o všech novinkách této lékařské sluneční kosmetiky.

 

Chcete-li kapsle vyhrát v naší soutěži, odpovězte správně na soutěžní otázku:

Jaké dvě české sportovkyně jsou ambasadorkami sluneční kosmetiky Heliocare?

Své odpovědi posílejte na souteze@casopislamour.cz.

Odpověď najdete na Instagramu Heliocare_CZSK.

Kategorie: