Girl Power – značka answear.LAB představuje kolekci, která ukáže vaši sílu

 

Ženská síla – v souladu s touto myšlenkou vytvořila značka answear.LAB limitovanou kolekci oblečení, bot a doplňků. Celkový výtěžek z jejího prodeje půjde na nezávislou NADACI VIA, která podporuje aktivní lidi, kteří chtějí oživit místo, kde žijí. Často jsou hybatelkami změn ženy, které mají ke svému okolí zvlášť blízko a přejí si, aby se v něm dobře žilo jim i jejich dětem a rodinám. Rebelská kolekce manifestující sílu je k dispozici pouze online v internetovém obchodě Answear.cz.

Vytvořením limitované kolekce chce mladá značka zdůraznit potřebu nezávislosti žen, která jim umožňuje posouvat se vpřed a naplnit své životní sny a přání. “S touto kolekcí jsem chtěla vytvořit něco víc než jen ležérní oblečení, vyjádřit víc než jen módní prvek. Proto jsou známé motivy zdobené podpůrnými, odhodlanými slogany povzbuzujícími k odvaze zkoušet nové věci... Při vytváření každé kolekce si musíme být jistí, že si ve světě najde své místo, a nebude pouze interpretací trendů sezóny." - říká Agnieszka Korsak, managerka značky answear.LAB.

Značka answear.LAB, která již rok vytváří kolekce věnované ženám, věří v jejich sílu, sesterství a vzájemnou podporu. Každý z nás, bez ohledu na to, kde žije nebo odkud pochází, by měl mít možnost žít důstojně podle svých vlastních podmínek. Proto celkový výtěžek z prodeje kolekce Girl Power poputuje na NADACI VIA, která podporuje aktivní lidi, kteří chtějí oživit místo, kde žijí. 

Kampaň „Máš Girl Power“ má za cíl manifestovat ženskou sílu a nezávislost.  Značka ji představí pomocí příběhů tří žen, které těžkým výzvám čelí s noblesou. Válečná reportérka Lenka Klicperová demonstruje ženskost svou odvahou a nebojácností, zakladatelka neziskové organizace Loono Kateřina Vacková odhodláním vzdělávat širokou veřejnost v oblasti reprodukčního zdraví, prevence onkologických a kardiovaskulárních onemocnění, a moderátorka Lucie Křížková svým nadhledem a přístupem k mateřství a rodinnému životu.

To, jak se stát hybatelkami změn prozradí ambasadorky také v moderované diskuzi osobně. Na akci „Odhalte tajemství silných žen“, která se uskuteční ve středu 22. září 2021 od 18 hodin v pražských Holešovicích v prostorách hotelu Mama Shelter a na které zároveň vystoupí psycholožka Ph.Dr. Jana Woleská Ph.D.

Kolekce Girl Power je rebelská a romantická zároveň, univerzální, zpochybňuje stávající pravidla oblékání a dává přednost pohodlí. Volná trička, tepláky, džíny, bílé košile a praktické černé šaty jsou řešením dočasných trendů, které se mění rychlostí světla, a se kterými se ani nestihneme seznámit. Produkty z kolekce jsou vyrobeny z materiálů šetrných k životnímu prostředí: bavlna, bambus, tencel s přídavkem recyklovaného polyesteru a mají certifikaci GOTS a Oeko-Tex. Toto pravidlo platí také pro obuv a doplňky. Kotníkové „combat boots” byly vyrobeny s minimem zdrojů, a kůže používaná při jejich výrobě byla získávána jako vedlejší produkt udržitelného zemědělství. Na druhou stranu univerzální tašky, které svou velikostí odkazují na nutnost nosit v sobě ženský „příběh“, jsou vyrobeny z zcela recyklovaných vláken.

Limitovaná kolekce Girl Power je k dispozici exkluzivně online na Answear.cz: https://answear.cz/s/girl-power-by-answear-lab
 

 

Kategorie: