4 kosmetické produkty, které na hory nutně potřebujete!

Zima je v plném proudu a vy možná přemýšlíte, jakou kosmetiku přibalit s sebou. Máme pro vás krátký seznam „must have“ kousků, které byste doma stoprocentně neměla zapomenout. 

Konečně jsme se dočkali sněhu v takové síle, jak se na zimu sluší a patří. K zimě ovšem patří také slunce – pravda, na českých horách s trochou štěstí, v zahraničí a ve vyšší nadmořské výšce je pravděpodobnost větší. Jakou kosmetiku přibalit s sebou, aby vám to i na dovolené náležitě slušelo?

Opalovací krém s vysokým faktorem 

Zapomenout byste rozhodně neměla na opalovací přípravek pro sebe a své děti. Skvělý výběr nabízí sluneční lékařská kosmetika Heliocare, která má řadu přípravků nejen pro dospělé, ale právě pro děti. Pokud jde o vás, vybírejte podle oblíbené konzistence (sprej, pěna, mléko, krém) a samozřejmě i podle typu pleti. Mastné pleti bude slušet Heliocare 360 Gel Oil-Free, suché zase Heliocare 360 Water Gel, kterým ovšem nepohrdne ani velmi citlivá pleť. Drobné nedokonalosti můžete zakrýt i jemně tónovaným přípravkem nebo make-upem s SPF 50. I takové produkty má Heliocare v nabídce. Nakonec můžete podpořit svou imunitu i krásné a zdravé opálení pomocí kapslí s vitaminem D. 

Sérum proti zarudnutí pleti 

V mrazu a chladu má zejména citlivá pleť sklony k zarudnutí. Pokud víte, že i vaše pleť má v zimě tendence nezdravě rudnout, svědit a být chladem podrážděná, vezměte si na hory zklidňující NEOSTRATA Redness Neutralizing Serum, které aplikujte ráno i večer na vyčištěnou pleť v obličeji. Obsahuje PHA kyseliny, extrakt z lékořice a bílého čaje, výtažky z kaštanu koňského, kofein a další cenné složky, které chrání, zklidňují a celkově posilují kožní bariéru. Pro vaši tvář to bude hotový balzám. Uvidíte, že pleť konečně vyhlásí teplotám pod bodem mrazu vytoužené příměří.  

Svěží vlasy i pod čepicí 

Bez čepice nebo alespoň čelenky to v mínusových teplotách vážně nejde. Jenže vlasy neustále schované pod jakoukoliv přikrývkou celkem trpí. Mnohem rychleji se mastí, elektrizují a zkrátka neposlouchají. Zklidnit je můžete pomocí šamponu na mastné vlasy IRALTONE Sebum-normalizing Shampoo. Obsahuje vitamin E, výtažky z vinné révy a z mořských řas, díky nimž se vlasy nemají tendence tak rychle a tolik mastit. Šampon vlasy nejen čistí, ale také je chrání svými antioxidačními účinky. 


Ruce v bezpečí 

Spoustu žen v zimě trápí i tzv. alergie na chlad. Často se objevuje mezi prsty na rukou a na první pohled zkrátka vypadá jako hodně popraskaná, zarudlá kůže, která nepříjemně svědí. Alergii na chlad i nepříjemnému pocitu vysušené kůže na rukou v zimě nejlépe předejdete tím, že sáhnete po výrazně mastnějším krému na ruce s hojivými složkami.  Výbornou službu vám v tomto ohledu prokáže NEOSTRATA Problem Dry Skin Cream, který obsahuje unikátní kombinaci AHA a PHA kyselin, včelí vosk a zklidňující oleje. Stejný krém můžete používat také na rozpraskanou kůži na patách, anebo jeho pomocí ošetřovat suchou a drsnou kůži na loktech. 

Všechny výše uvedené produkty najdete na e-shopu www.tarsio.cz. Společnost Tarsio Medical s. r. o. je výhradním distributorem všech uvedených značek lékařské kosmetiky pro Českou a Slovenskou republiku. 

Kategorie: