Soutěž o novinku ve světě opalování: Heliocare Water Gel SPF 50+

Nepodceňujte sílu prvních jarních paprsků! Zapojte do soutěže a vyhrajte jednu ze tří opalovacích novinek z portfolia španělské sluneční dermokosmetiky Heliocare, jejíž hlavní tváří mimochodem je tenista Rafael Nadal! 

Heliocare 360° Water Gel SPF 50+ je gel na opalování určený především pro suchou a dehydratovanou pokožku, ale dobře poslouží každému typu pleti, včetně té smíšené a mastné. Poskytne vám komplexní spektrum ochrany proti záření UVA, UVB, infračervenému záření typu A i viditelnému záření. Získá si vás svou ultra lehkou texturou, díky které snadno přilne k pleti a rychle se do ní absorbuje. Produkt je k dostání v balení po 50 ml za prodejní cenu 649 Kč. 

Napište nám na e-mail souteze@casopislamour.cz, jak se proti slunci chráníte Vy a jaký jiný produkt značky Heliocare Vás zaujal. Nápovědu hledejte na www. heliocare.cz. 

Více se o této sluneční kosmetice dozvíte na e-shopu www. heliocare.cz. Sledovat můžete také Instagram značky Heliocare_cz a stránku na Facebooku Heliocare CZSK. 

Kategorie: